Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

- Vanskelig å toppe Minecraft

Marcus Persson reflekterer over suksessen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Under et intervju med Eurogamer har Minecraft-skaperen Markus "Notch" Persson luftet tankene sine rundt den enorme populariteten til hans første prosjekt, et prosjekt han tror det blir vanskelig å toppe i fremtiden:

- Det blir enormt vanskelig å bygge opp den samme kulturelle innflytelsen som Minecraft har hatt med et annet spill. Det føles som om alt jeg skaper heretter aldri vil kunne bli like stort, forklarer Persson.

Selv om han naturligvis er takknemlig for suksessen er han også bekymret over hva den vil bety for fremtiden hans som spillutvikler:

- Jeg er bekymret for at nye spill vil føles meningsløse og tomme sammenliknet med Minecraft. Jeg har ikke startet på noe ordentlig prosjekt siden da. Forhåpentligvis kommer jeg ikke til å bry meg. Det jeg egentlig ønsker å gjøre er å programmere. Forhåpentligvis vil jeg klare å fokuserer kun på dette med tiden, fortsetter Persson.

Avslutningsvis påpeker Persson at Minecraft-suksessen gjerne kunne ha kommet noen år senere for hans del:

- Suksessen kunne gjerne latt vente på seg en 15 års tid. Alt blir så antiklimatisk fremover nå, avslutter Persson.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...



Loading next content