Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Dato spikret for Diablo III

Den 15. mai er endelig ventetiden over

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blizzards etterlengtede Diablo III vil bli sluppet den 15. mai. Det kom frem under en pressekonferanse Blizzard avholdt i dag kl. 14.00.

Det har vært mye frem og tilbake når det gjelder lanseringsdatoen til Diablo III, og Blizzard er kjent for å ta seg den tiden de trenger for å sikre kvaliteten på sine produkter:

- Etter mange år med hardt arbeid fra vårt utviklingsteam, og mange månedene med betatesting blant hundre tusenvis av dedikerte fans har vi endelig nådd oppløpssiden. Vi ser frem til å sette kronen på verket for Diablo III i løpet av de neste par månedene, slik at vi kan tilby den ultimate actionrollespillopplevelsen for spillere over hele verden den 15. mai, kommenterer Blizzard Entertainment-leder Mike Morhaime.

Det ser med andre ord ut som om vinglingen endelig er over, og at vi alle kan ringe rundt den 15. mai i kalenderen. La oss bare håpe datoen holder seg denne gangen.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content