Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon's Dogma

- Vi håper på ti millioner

Capcom har klokketro på Dragon's Dogma

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du store forventninger til Dragon's Dogma? Da er du ikke alene. Utvikler Capcom håper nemlig på storsalg av deres kommende rollespillsatsning.

Det kom frem under et intervju med Videogamer der produsent Hideaki Itsuno krysset fingrene for et totalsalg på ambisiøse ti millioner:

- Jeg vet ikke om andre japanske utviklerne prøve å bli mer globale, men vi ønsker definitivt det. Det er vanskelig, ettersom vi ønsker at spillet skal selge 10 millioner eksemplarer globalt. Vi har lyst til å selge masse, og vi tror vi kan klare det, men vi er naturligvis ikke helt sikre på suksess. Det er risikabelt, men det er dette vi ønsker, en utfordring, Itsuno.

Videre påpeker han at suksess i Japan nærmest er garantert, og at de forventer minst én million solgte kopier i hjemlandet:

- I Japan kan vi så absolutt selge en million kopier. Vi vet at dette er oppnåelig. Vi har en slags forsikring om at dette vil skje, men på det globale plan er det ikke like sikkert, avslutter Itsuno.

De reelle salgstallene får vi vite tidsnok, spillet slippes til Playstation 3 og Xbox 360 25. mai. Forvent mer om spillet her på Gamereactor innen den tid.

Har Capcom og Itsuno for høye ambisjoner, eller tror du ti millioner er fullt mulig?

Dragon's Dogma
Shreks ukjente halvbror?

Relaterte tekster

Dragon's Dogma: Dark ArisenScore

Dragon's Dogma: Dark Arisen

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Jeg spente på meg sverdbeltet, slang kappen over skulderen og satte meg ned med utvidelsen Dragon's Dogma: Dark Arisen...

Dragon's DogmaScore

Dragon's Dogma

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Capcom er fulle av gode ideer, men klarer de å omsette? Vi har satt karakter på Deres nyeste rollespillprosjekt...



Loading next content