Norsk
Gamereactor
nyheter
DMC Devil May Cry

- Jeg misliker ikke digre pupper

Ninja Theory vil unngå billige triks

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Ninja Theory, som står bak spill som Heavenly Sword og Enslaved: Odyssey to the West, har sett seg lei av alle actionspillene der de kvinnelige figurene fremstår som uproporsjonerte Barbie-dukker med enorme pupper.

I det kommende DMC Devil May Cry ønsker derfor sjefsdesigner Tameem Antoniades å unngå slike billige triks:

- Jeg har ingenting imot digre pupper, jeg skulle gjerne ha hvilt hodet på et par akkurat nå, men hvis du ønsker å stimulerer folk på forskjellige nivåer, finnes det bedre metoder. [...] Hvis den stemmer at den gjennomsnittlige konsollspilleren er over 30 år, og det tror jeg stemmer, kan man ikke bruke den slags billige triks for å lokke til seg kunder, forklarer Antoniades.

For å understreke poenget sitt peker Antoniades på jenta Trip fra Enslaved: Odyssey to the West:

- Vi gjorde det med Trip i Enslaved. Folk elsket henne. Ikke fordi hun hadde store bryster, men fordi hun var kjærestemateriale. Det synes jeg er langt mer attraktivt enn en prostituert, som går rundt med et digert gevær. Ikke for å si noe negativt om prostituerte da, avslutter Antoniades.

Hva tenker dere? Er Antoniades inne på noe, eller har en kløft aldri skadet noen?

DMC Devil May Cry
Tameem Antoniades har fått nok av alle bimboene i spill.

Relaterte tekster

DMC Devil May CryScore

DMC Devil May Cry

ANMELDELSE. Skrevet av Tomas Veiden

Dante er tilbake med nye triks i ermet og ny frisyre, men er det lurt å fikse noe som ikke er ødelagt? Tomas har satt karakter...



Loading next content