Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

DX11-støtte til Max Payne 3

PC-utgaven er bygd opp fra grunnen av

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om de største inntektene kommer fra konsollene har ikke Rockstar glemt PC-spillerne. PC-versjonen av det kommende Max Payne 3 vil bli sluppet to uker etter konsollversjonene, men for å bøte mot den ekstra ventetiden har utviklerne lagt inn en rekke unike funksjoner.

PC-utgaven vil nemlig ikke være en enkel portering av konsollversjonene, men heller bygd opp fra grunnen av for å ta i bruk PC-plattformens ekstra hestekrefter.

Ved siden av høyere oppløsning loves mer detaljerte teksturer og full støtte for DirectX 11-effekter som tesselering:

- Dette betyr raskere bildeoppdatering, høyere visuell kvalitet, presise mus- og tastaturkontroller, et full sett med justerbare grafikkinnstillinger og valgfri 3D-støtte for enda større innlevelse, forklarer Rockstar.

Samtidig de ikke forsømt PC-spillerne med litt eldre maskiner, og forsikrer om at spillet vil kjøre bra også på mindre kraftige systemer:

- Vi er også klar over at mange ikke vil ha muligheten til å kjøre Max Payne 3 med maksimumsinnstillingene, og vi har derfor forsikret oss om at spillet kjører upåklagelig på et bred spekter av forskjellige systemoppsett, avslutter Rockstar.

Sjekk ut de fire nye 1080p-bildene Rockstar har sendt ut fra spillet:

Max Payne 3
Max Payne 3Max Payne 3
Max Payne 3

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....



Loading next content