Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- Vi forventer ikke GTA V i år

Gamestop forholder seg rolige foreløpig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om Grand Theft Auto V har florert siden lenge før spillets annonsering, og selv om Rockstar hverken har bekreftet eller avkreftet noe som helst, har mange satt en knapp på lansering til høsten i år.

Lanseringslister og andre lekkasjer fra ulike spillbutikker har vært kilde til mange av ryktene rundt spillet, men skal vi tro sjefen for den amerikanske avdelingen av GameStop, Tony Partel, bør vi ikke forvente å se spillet i år.

Han kan nemlig bekrefte at spill som Borderlands 2, Halo 4, Assassin's Creed III, Resident Evil 6, Max Payne 3 og det neste Call of Duty alle er med i deres salgsprognoser for 2012, mens Grand Theft Auto V ikke er å spore:

- Når det gjelder Grand Theft Auto V har jeg ikke noen opplysninger å dele på det nåværende tidspunkt, og spillet er derfor ikke med i våre prognoser. Vi hadde justert våre estimater dersom vi visste at Grand Theft Auto V kommer i år, forklarer Partel overfor CGV.

Den som venter får som kjent se. Når tror dere Grand Theft Auto V ser dagens lys?

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content