Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect 3

Trodde de betalte for ny slutt

Retake Mass Effect 3-aksjonen avbrytes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som de fleste sikkert har fått med seg har oppstandelsen rundt slutten i Mass Effect 3 vært stor.

For å presse Bioware til å endre avslutningen satt en gruppe spillere raskt igang kampanjen Retake Mass Effect 3, der opprørte fans kunne uttrykke sin misnøye samtidig som de donerte penger til veldedighetsorganisasjonen Child's Play.

I løpet av helgen skal imidlertid Child's Play ha kontaktet initiativtagerne bak aksjonen, for å be de om å avslutte innsamlingen.

Årsaken var at en rekke spillere hadde trukket tilbake sine donasjoner, da de ikke hadde forstått hvilket formål pengene deres gikk til. Disse spillerne skal ha trodd at pengene gikk til å dekke utviklingen av en ny slutt.

Denne misforståelsen var så utstrakt at Child's Play ikke så noen annen utvei enn å avslutte innsamlingen:

- Vi måtte takle store mengder forvirrede folk, stadig flere hver dag. De fortalte oss at vi hadde et problem. Tydeligvis trodde mange av de som hadde donerte at de betalte for en ny slutt til Mass Effect 3, forklarer Jerry Holkins fra Child's Plays moderselskap Penny Arcade.

Videre forklarer Holkins at Child's Play-prosjektleder Jamie Dillion har blitt begravd i e-post-meldinger over saken, samtidig som betalingstjenesten PayPal skal ha mottatt svært mange henvendelser om refusjon.

Child's Play er for øvrig en veldedighetsorganisasjonen som ble startet av spillsiden Penny Arcade i 2003. Hensikten med organisasjonen er å distribuere spill, datamaskiner og leker til barn på sykehus.

For å hindre at noe liknende skjer i fremtiden har Child's Play nå inkludert en ny paragraf i sitt reglement. I denne heter det at organisasjonen ikke kan brukes til å belyse andre saker, Child's Plays eget formål må være hensikten.

Om Bioware faktisk leverer en alternativ avslutning til Mass Effect 3 gjenstår fortsatt å se, men i forrige uke kunne Bioware-grunnlegger Ray Muzyka i det minste avsløre at utviklerne jobber hardt med nytt "oppklarende" innhold til spillet.

Kilde: Joystiq.

Mass Effect 3

Relaterte tekster

Mass Effect 3Score

Mass Effect 3

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

BioWares episke trilogi er ved veis ende og Mass Effect 3 føyer seg inn i rekken med et dramatisk klimaks. Det er visuelt vakrere, mer filmatisk og spennende enn tidligere...

0
Åtte nye spill til Origin Access-hvelvet

Åtte nye spill til Origin Access-hvelvet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For kort tid siden videreførte EA Xbox One-tjenesten "EA Access" til PC-plattformen, og da under navnet "Origin Access". Alle som abonnerer på denne tjenesten kan nå se...

1
Mass Effect-produsent forlater Bioware

Mass Effect-produsent forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Som produsent (executive producer, for å være nøyaktig) for Mass Effect-serien har Casey Hudson vært en viktig person for spillets utvikling. Nå kan Bioware imidlertid...

2
Mitt navn er Shepard, Sarah Shepard

Mitt navn er Shepard, Sarah Shepard

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Hvis du droppet standardnavnene Jon (mann) eller Jane (kvinne) i Mass Effect-serien, fikk du sjansen til å skape ditt eget fornavn til hovedpersonen Commander Shepard....

Bioware snakker neste Mass Effect

Bioware snakker neste Mass Effect

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Selv om trilogien om Commander Shepard er over har Bioware vært klare på fremtiden til den elskede Mass Effect-serien. Nye kapitler er nemlig lang fra noen umulighet...



Loading next content