Norsk
Gamereactor
nyheter
Draw Something

- Du er en gal idiot

Notch langer ut mot OMGPOP-sjef

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Utviklerselskapet OMGPOP, som står bak storsuksessen Draw Something, ble nylig kjøpt mobil- og sosialspillgiganten Zynga, men da tiden var inne ble ikke alle med på flyttelasset.

HQ

Designeren og programmereren Shay Pierce valgte nemlig å droppe tilbudet om videre jobb hos Zynga, da han var redd for å miste rettighetene til sitt uavhengige IOS-spill Connectrode.

Dette ble ikke godt tatt imot av OMGPOP-sjef Dan Porter, som på fredag rettet krass kritikk mot sin tidligere kollega på Twitter:

- Det interessante med suksess er alle taperne som prøver å ri på din bølge. Shay Pierce er bare en av mange, raste Porter.

- Den ansatte hos OMGPOP som avslo tilbudet fra Zynga var den minst talentfulle i hele teamet. Egoistiske folk lager dårlige spill. Godt å bli kvitt ham, fortsatte han i en ny melding.

Situasjonen vakte raskt oppsikt i bransjen, og blant de som lot seg provoserer finner vi Minecraft-skaper Marcus "Notch" Persson:

- Du er en gal idiot, kommenterer Persson kontant.

Dan Porter har i ettertid fjernet de aktuelle meldingene fra sin Twitter-profil, og erstattet dem med en offentlig unnskyldning rettet mot Pierce og resten av bransjen:

- Jeg er lei meg for uttalelsene på Twitter i går kveld. Har ingen unnskyldning, beklager Porter.

Om hendelsene vil får noen følger for Porters rolle hos Zynga er foreløpig uvisst.

Draw Something

Relaterte tekster



Loading next content