Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

GTA V i oktober?

CV-glipp fra Rockstar-ansatt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mye frem og tilbake når det gjelder utgivelsesdatoen til actionspillet Grand Theft Auto V. Ryktene har florert både før og etter annonseringen i oktober i fjor, og de mest optimistiske har snakket om en lansering allerede til høsten.

Nå kan det se ut som disse optimistene skal få viljen sin, hvertfall hvis vi skal to animatøren Alex O'Dwyer fra Rockstar North.

Ved det som angivelig var en feiltagelse førte nemlig Dwyer opp et prosjekt ved navn Grand Theft Auto V under datoen oktober 2012 på sin Linkedin-profil.

Oppføringen har siden blitt fjernet fra profilen, men ikke før en rekke nettsider hadde rukket å snappe opp nyheten.

Bransjeekspertene har likevel sine tvil til en oktoberlansering, først og fremst fordi Rockstar ikke har for vane å lansere to storspill samme år. Max Payne 3 skal som kjent slippes i mai, og økonomisk sett ville det vært mest gunstig å vente med den neste store lanseringen til neste finansår.

Rockstar selv har som vanlig latt være å kommentere ryktene.

Grand Theft Auto V
Bilde fra All Games Beta.

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content