Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

- Max Payne 3 er "fucking brilliant"

Remedy jubler over innsatsen til Rockstar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for den imponerende merittlisten til Rockstar var mange skeptiske til at Max Payne 3 skulle bli utviklet uten Remedy i førersetet. Skal vi tro Remedy selv er det imidlertid ingen grunn til bekymring, snarere tvert imot.

I et intervju med Games Industry har nemlig Remedy-sjef Matias Myllyrinn forklart at det nye spillet er - for å bruke hans ord - "fucking brilliant", en mening han deler med resten av selskapet.

Selv om Rockstar har tatt seg av selve utviklingen har folkene hos Remedy hatt en slags rådgiverrolle. Denne ordningen skal ha fungert svært bra:

- Folka hos Rockstar lager liksom ikke dårlige spill. På den måten har vi vært i en optimal situasjon. Noen har jobbet med å bygge opp et kjempebra spill, og alt vi har behøvd å gjøre er å servere tilbakemeldinger, forklarer Myllyrinne.

Max Payne 3 slippes for øvrig den 18. mai til Playstation 3 og Xbox 360, mens PC-versjonen lander to uker senere. Få med deg Gamereactors sniktitt.

Max Payne 3

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....



Loading next content