Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ascension

Mystisk Sony-spill på vei?

Forvent en avsløring den 19. april

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du tar turen innom den offisielle Playstation-siden på Facebook blir du møtt av et mystisk bilde som levner liten tvil.

Med teksten "Will vengeance bring redemption?" og datoen 19. april 2012 kan vi ikke se annet enn at Sony planlegger annonseringen av et nytt spill neste torsdag.

Hvilket spill det gjelder sier historien ingenting om, men med tanke på ordleggingen tipper vi på God of War IV. Ryktene har florert om et nytt eventyr med hissigproppen Kratos i hovedrollen, men man skal aldri si aldri. Det kan jo også være noe helt annet. Hva tror dere?

God of War: Ascension

Relaterte tekster

God of War: AscensionScore

God of War: Ascension

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Kratos fortsetter sin nådeløse slakt av mytologiske skapninger i denne forgjengeren, men er dette virkelig den illsinte spartanerens oppstigning?

8
Kostet nye God of War 300 millioner?

Kostet nye God of War 300 millioner?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Salget av det nye God of War: Ascension går dårligere enn forventet. Det er dårlige nyheter for Sony, som angivelig brukte rundt 50 millioner dollar på utviklingen.

6
Lad opp til God of War: Ascension

Lad opp til God of War: Ascension

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Kratos viser flere følelser enn før i det kommende God of War: Ascension. I denne traileren får vi ett inblikk i fortidens hans, og bakgrunnen for raseriet.



Loading next content