Norsk
Gamereactor
nyheter
Crysis 3

Crysis 3 annonsert!

Les de første detaljene i GR-magasinet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tredje spillet i den populære Crysis-serien er på vei og vil bli lansert til Xbox 360, Playstation 3 og PC tidlig i 2013. Det skriver utvikler Crytek i en pressemelding:

- Krig i New York, utforsk syv naturområder og ta i bruk avanserte utenomjordiske våpen i den ultimate sandkasseskyteren. Electronic Arts og den prisbelønte utvikleren Crytek viste i dag frem Crysis 3, 2013s første store skyteopplevelse, skriver Electronic Arts i pressemeldingen.

Videre legger EA frem de første detaljene fra spillet, som kan oppsummeres på følgende vis:

• Spillerne inntar rollen som "Prophet", som reiser tilbake til et rasert New York.

• Byen er omsluttet av en gigantisk kuppel kalt New York City Liberty Dome, og på innsiden har naturkrefter og frodig regnskog invadert gatene.

• Innenfor kuppelen finnes syv ulike distrikter kjent som The Seven Wonders, som Prophet må infiltrere ved hjelp av sin forbedrede Nanodrakt og nye våpen som en dødelig pil-og-bue.

• På innsiden av kuppelen vil Prophet møte en blanding av menneskelige fiender, og avanserte Ceph-styrker.

Crysis 3 vil utspille seg i år 2047, og handlingen sirkulerer rundt den enorme Liberty Dome-kuppelen. Kuppelen ble installert av et selskap kalt Cell Corporation, som hevder den er nødvendig for å sperre inne resterende Ceph-styrker etter hendelsene i Crysis 2.

Realiteten er en helt annen, og Prophet finner raskt ut at Cell Corporation faktisk forsøker å ta ibruk Ceph-styrkenes avanserte teknologi for egen vinning. Han tar seg inn i kuppelen for å søke hevn, og stoppe Cell Corporation før det er for sent.

- Crysis 3 byr på en spennende blanding av sandkasse-gameplay, avanserte kamper og både høyteknologiske og menneskelige våpen, som skytefansen kommer til å elske. Ved å benytte den nyeste teknologien til Cryengine-motoren kan vi levere syv ulike miljøer, som alle byr på fantastiske og visuelt imponerende spillopplevelser. Vi klarer nesten ikke å vente på den dagen vi kan la spillerne få teste Crysis 3 med sine egne hender, kommenterer Crytek-sjef Cevat Yerli i pressemeldingen.

Som verdens første spillmedie har vi i Gamereactor har allerede vært på besøk hos Crytek for å se spillet i full aksjon. Hvordan dette gikk for seg kan du lese alt om i en verdenseksklusiv sekssiders artikkel i det nye Gamereactor-magasinet, som slippes i dag!

Hva venter du på? Ta turen til din lokale spilllbutikk og plukk opp ditt eksemplar sporenstreks! Artikkelen vil også bli publisert i sin helhet her på nettsiden den 24. april.

NB. bladet skal etter planen ankomme butikkene i dag, men vi tar forbehold om forsinket postgang fra trykkeriet i Danmark. Ring ditt lokale utsalgssted på forhånd for å unngå bomtur.

Crysis 3
Crysis 3Crysis 3
Crysis 3
Crysis 3Crysis 3
Sammen med annonseringen har Crytek løftet sløret for samlerutgaven. Denne har fått navnet Crysis 3 Hunter Edition og gir spillerne tidlig tilgang på den kraftige nanobuen samt hunter-modulen til nanodrakten i flerspillermodusen. Du får også raskere XP-poeng frem til nivå fem.

Relaterte tekster

Crysis 3Score

Crysis 3

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Crytek smeller til med verdens vakreste grafikk i dette blytunge actioneventyret. Vi har anmeldt Crysis 3...

1
Crysis-spillene er nå på Xbox One

Crysis-spillene er nå på Xbox One

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Crytek skapte bølger i spillindustrien da de lanserte Crysis i 2007. Gameplayet var underholdende nok det, men den store snakkisen ble raskt hvor pent spillet var og hvor...

8
Her er PS Plus-spillene for august

Her er PS Plus-spillene for august

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I går kveld hadde Sony gleden av å annonsere hvilke spill som følger med på kjøpet dersom du velger å skaffe deg (eller beholde) et Playstation Plus-abonnement i august....

1
Crytek benekter økonomiske problemer

Crytek benekter økonomiske problemer

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

På søndag kunne vi rapportere om ryktet som sa at Crytek var på konkursens rand. Hurtig vekst, flere oppkjøp av andre utviklere og skuffende salg av studioets siste to...



Loading next content