Norsk
Gamereactor
nyheter
Dishonored

Første trailer fra Dishonored

Livstegn fra det lovende actionspillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter lange tider med stillhet offentliggjorde Arkane Studios og Bethesda i går en ny trailer fra det spennende actionspillet Dishonored.

Dishonored skal etter planen slippes til Xbox 360, Playstation 3 og PC i løpet av året, og interessen blant actionfrelste har for lengst blitt pirret av prosjektet.

I spilet blir vi kastet inn i rollen som en snikmorder med overnaturlige evner, som tidligere jobbet som en av livvaktene til Keiserinnen i landet. Keiserinnen blir myrdet, du blir beskyldt for ugjerningen, og flukt blir den eneste utveien.

Settingen i Dishonored beskrives som en usikker tid, i en by plaget av pest og nådeløse myndigheter. Du er i midten av det hele, men takket være dine overnaturlige evner har du en sjanse.

Spillet vil la deg takle ulike situasjoner slik du selv ønsker, enten du foretrekker blodige frontalangrep, sniking i skyggene eller noe helt annet. Ved siden av evnene dine lover Arkane Studios en rekke våpen og gadgets, og utfallet av hvert oppdrag skal bero på hvilke valg du gjør underveis.

Som en ekstra bonus er mannen bak Half-Life 2s City 17 en del av designteamet, sjekk ut traileren da vel!

HQ
DishonoredDishonoredDishonoredDishonored
DishonoredDishonoredDishonoredDishonored
DishonoredDishonoredDishonoredDishonored

Relaterte tekster

3
Dishonored: The Brigmore WitchesScore

Dishonored: The Brigmore Witches

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi har tatt en siste tur til Dunwall. Vakkert på utsiden, stygt på innsiden og fortsatt et utrolig bra spill. Her er inntrykkene fra den siste utvidelsen til fjorårets monsterhit...

0
Se den animerte prologen til Dishonored

Se den animerte prologen til Dishonored

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Ettersom nyversjonen av Dishonored, altså Dishonored: Definitive Edition, nærmer seg lansering med stormskritt, har utvikler Arkane Studios trukket frem en animert serie...



Loading next content