Norsk
Gamereactor
nyheter
Dirt Showdown

Codemasters annonserer Racenet

Studioet skal kun fokusere på racingspill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Uvikler Codemasters har annonsert at de kommer til å droppe sine actionserier og kun fokusere på racing de neste årene.

Fra om med Dirt Showdown skal spillene dertil markedsføres under navnet Codemasters Racing, selv om aksjeselskapet formelt sett fortsatt heter kun Codemasters.

Samtidig har de annonserte en tjeneste ved navn Racenet, som kan sammenliknes med Elite-tjenesten til Call of Duty-serien. Tanken er at Ridenet skal binde sammen Codemasters' ulike racingtitler under ett, og lanseringen blir allerede sammen med Dirt Showdown den 24. mai:

- Vi er den eneste utvikleren og utgiveren som kan fokusere så ensrettet mot én spesifikk sjanger. Det handler ikke om ett spill, det handler om alle dine Codemasters Racing-spill, kommenterer selskapet i en pressemelding.

Racenet vil la spillerne bygge opp én og samme profil, som kan brukes på tvers av alle selskapets kommende titler. Tjenesten vil være nettleserbasert, og fullstendig gratis å bruke.

Ved siden av statistikk vil tjenesten by på en rekke community-funksjoner, og Codemasters akter også å avholde ulike konkurranser gjennom systemet.

Les også:
Sniktitt: Dirt Showdown
Dirt Showdown-intervju

Dirt Showdown
Dirt ShowdownDirt Showdown
Dirt ShowdownDirt Showdown

Relaterte tekster

9
Dirt ShowdownScore

Dirt Showdown

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Codemasters har satset friskt på arcade og ødeleggelser, men det er herlig billek som stjeler showet...

3
Dirt Showdown

Dirt Showdown

FORSPILL. Skrevet av Morten Bækkelund

Codemasters går nye veier med en røffere og mer arcadepreget stil. Kollisjoner og kaos er alltid moro, men vi savner det lille ekstra...



Loading next content