Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Er dette Black Ops 2-coveret?

Nye rykter om det neste CoD-spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det neste spillet i Call of Duty-serien skal som kjent avdekkes den 1. mai, og ifølge ryktemølla er Call of Duty: Black Ops 2 den heteste kandidaten.

De som håper på nettopp Call of Duty: Black Ops 2 fikk ytterligere blod på tann i går ettermiddag, da et mystisk bilde av det som kan være spillomslaget fant veien til verdensveven.

Når dét er sagt er det et par ting vi reagerer på ved bildet, som kan tyde på at coveret er en forfalskning.

For det første er coveret sort i kantene, og ikke grønt slik Xbox 360-covere tradisjonelt er. For det andre er gjenskinnet fra kamerablitzen plasser direkte foran ansiktet til figuren, et forholdsvis vanlig kjennetegn på forfalskninger.

Videre stemmer ikke datoen overrens med ryktene vi har hørt tidligere, men det kan naturligvis tenkes at denne har blitt endret.

Call of Duty: Black Ops 2

I andre Call of Duty-nyheter har det dukket opp rykter som hevder at det neste spillet vil utspille seg i nær fremtid. Disse ryktene stammer i hovedsak fra en episode av Youtube-showet FPS Russia, som angivelig har blitt sponset av "skaperne av Call of Duty". I klippet får vi se en slags svevedrone utstyrt med et kraftig maskingevær. Du kan lese mer om saken hos MCV.

Den endelige sannheten om det neste Call of Duty-spillet er heldigvis rett rundt hjørnet, da det nye spillet altså skal avsløres førstkommende tirsdag.

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content