Norsk
Gamereactor
nyheter
Soul Calibur V

Tekken-kostymer i Soul Calibur V

Tre nye tilleggspakker skal blande seriene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Større og mindre samarbeidsprosjekter på tvers av spill har blitt stadig mer populært i fightingsjangeren den siste tiden.

Mens de unike samarbeidsprosjektene Street Fighter X Tekken og Tekken X Street Fighter tar steget helt ut ved å la hissigproppene fra begge serier rykte i tottene på hverandre, satser imidlertid Soul Calibur V på en mindre omfattende vri.

Spillet inneholder allerede Ezio fra Assassin's Ceed-serien som en spillbar karakter, og gjennom tre nye tilleggspakker skal spillet nå også krydres med en smak av Tekken-serien.

Her er det dog ikke snakk om nye spillbare karakterer, men heller nye kostymer, såkalte skins, til de eksisterende figurene. Etter hva vi har forstått betyr dette at figurene vil oppføre seg på samme måte som før, men de vil se ut som råtassene fra Tekken-serien. Perfekt for deg som foretrekker Soul Calibur V, men savner Tekken-gjengen.

De tre tilleggspakkene skal bli lagt ut for salg i løpet av kort tid.

Soul Calibur V

Relaterte tekster

Soul Calibur VScore

Soul Calibur V

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Namco leverer et slåssespill med nok dybde til å holde deg gående i lang tid fremover. Daniel "Ezio" Guanio har knust all motstand i Soul Calibur V.

0
Rykte: Nytt Soul Calibur under utvikling

Rykte: Nytt Soul Calibur under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Uten noen videre forklaring har Team Soul, studioet hos Bandai Namco som står bak Soul Calibur, lagt ut en undersøkelse hvor de spør hvem som er din favorittfigur i...



Loading next content