Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Black Ops 2 så godt som bekreftet

Skal trolig slippes den 13. november

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det neste Call of Duty-spillet skal som kjent avdekkes førstkommende tirsdag, og alle tegn peker i retning av en oppfølger til Treyarchs storsuksess Call of Duty: Black Ops fra 2010.

Vi har allerede sett hint og lekkede bilder av Call of Duty: Black Ops 2, og nå har spillet så og si blitt bekreftet.

Den amerikanske spillsiden IGN har nemlig kommet over to forhåndsbestillingskort, som ikke bare bekrefter spillet, men også røper utgivelsesdatoen den 13.11.2012.

Det har tidligere gått rykter om at det neste spillet skulle bære navnet Call of Duty: Eclipse, men nå virker det altså svært usannsynlig at dette er tilfellet.

Om forhåndsbestillingskortene ble lekket via en feiltagelse, eller om dette var et planlagt markedsføringsstunt fra Activision, vites ikke. Den offisielle annonseringen kommer uansett den 1. mai, altså på tirsdag.

Call of Duty: Black Ops 2
Bilde fra IGN.

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content