Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls V: Skyrim

Mer Skyrim-innhold kommer

Skal kanskje presenteres denne uken

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Bethesda fristet med skjermbilder fra den første traileren til actionspillet Dishonored, trakk mange The Elder Scrolls V: Skyrim-fans en feilaktig slutning. De trodde nemlig at bildene var hentet fra en utvidelse til den mektige rollespillet fra i fjor.

Hvis du var blant de skuffede har vi en gladnyhet til deg, Bethesdas Pete Hines har nemlig bekreftet at den første Skyrim-utvidelsen er rett rundt hjørnet.

Det skriver PC Gamer, som legger til at pakken "muligens vil bli presentert i løpet av uken", for å bruke Hines' egne ord.

I tillegg har en dyktig bruker av det offisielle Skyrim-forumet gravd frem en rekke spennende filnavn fra kildekoden til den siste Skyrim-oppdateringen.

Disse filene ser ut til å ha med spillets animasjoner å gjøre, og har navn som "DLC01\Chair_SnowElfPrinceDialogueA.hkx" og "Crossbow_direction_behavior.hkx".

Det kan med andre ord se ut som den første utvidelsen vil involvere den mystiske SnowElf-rasen på en eller annen måte, samtidig som vi får et nytt armbrøst-våpen å leke med.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Relaterte tekster



Loading next content