Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

- Grafikken ser helt vill ut

Kim Kardashian er klar for mer Black Ops

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi viste at Call of Duty-serien hadde en enorm fanbase, men at Hollywood-kjendisen Kim Kardashian var blant dem kom som et lite sjokk her i redaksjonen.

Ikke desto mindre har den formfulle realitystjernen ytret sin begeistring over det nyannonserte Call of Duty: Black Ops 2 på Twitter:

- Jeg kan nesten ikke vente til Call of Duty Black Ops II kommer ut! Grafikken ser helt vill ut, skriver Kardashian.

Frøken Kardashian (det er frøken igjen nå, ikke sant?) har vært kjent for å ta betalt for mindre-enn-ektefølte Twitter-meldinger tidligere, men ifølge stjernen selv var ikke dette tilfellet denne gangen. Både hun og broren hennes skal nemlig ha fulgt serien over lengre tid.

Hva Gamertaggen hennes er, er foreløpig ukjent.

Call of Duty: Black Ops 2
Kim Kardashian lar seg imponere av grafikken i Call of Duty: Black Ops 2. Vi har sendt henne bilder av Crysis 3 i posten, og regner med rask tilbakemelding.

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content