Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Journey-skapernes neste spill

Skal trolig annonseres i løpet av året

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med lanseringen av det praktfulle eventyrspillet Journey har utvikler Thatgamecompany fullført sin avtale med Sony om å utvikle tre Playstation Network-eksklusive spill (Flow fra 2007, Flower fra 2009 og Journey fra i år).

Mulighetene for å utvide horisonten og treffe et enda bredere publikum har med andre ord åpnet seg, og arbeidet med å sikre en ny avtale er allerede godt igang.

- Vi er nære ved å finne ut hva den neste avtalen skal være. Vi forhandler med flere forskjellige partnere, og i løpet av en måneds tid tror jeg vi vil ha funnet ut hvilken avtale vi skal satse på, forklarer Thatgamecompany-grunnlegger Jenova Chen.

Videre kunne Chen avsløre at vi meget mulig vil få vite hva Thatgamecompanys neste prosjekt blir innen året er omme:

- Vi avdekker med hensikt spillene våre veldig tidlig. Vi annonserte Flower rett etter vi hadde sluppet Flow, og vi annonserte Journey et halvt år etter vi slapp Flower. Forhåpentligvis vil vi la høre fra oss om det neste spillet innen året er omme, avslutter Chen.

Journey er en ubestridt 2012-favoritt her på Gamereactor-kontoret, og vi gleder oss allerede til det neste spillet fra de kreative hodene hos Thatgamecompany. Gjør dere?

Kilde: VG247.

Journey

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

0
Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

0
Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...



Loading next content