Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

Dead Space 3 bekreftet

Slippes innen mars 2013

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ryktene om et Dead Space 3 har florert over lang tid, og på ett tidspunkt kunne man til og med forhåndsbestille det da uannonserte spillet. Nå har Electronic Arts endelig offisielt bekreftet at Dead Space 3 kommer, og at det skal slippes innen mars 2013.

Det skriver Eurogamer, som legger til at et nytt spill i Need for Speed-serien også er blitt bekreftet, uten at dette har fått et navn enda.

Ryktene har den siste tiden dreid seg om et Need For Speed: Most Wanted 2, og ettersom serien tradisjonelt slipper ett nytt spill i året får vi trolig svaret innen 2012 er ved veis ende.

Når det gjelder Dead Space 3 har jungeltelegrafen tidligere sendt rapporter om at Isaac Clarkes tredje eventyr vil utspille seg på en mystisk og frossen planet.

Ved siden av Dead space 3 og mer Need for Speed lover EA nye innslag i Popcap-serier som Bejeweled og Plants vs Zombies.

Dead Space 3
Bilde fra Dead Space 2.

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

4
Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...



Loading next content