Norsk
Gamereactor
nyheter
FIFA 13

Første detaljer om FIFA 13

EA Sports har startet oppvarmingen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De første detaljene om årets innslag i FIFA-serien, altså FIFA 13, har nå sett dagens lys.

En av brukerne av Neogaf-forumet har nemlig samlet sammen informasjonen som kom frem under en FIFA 13-visning i London nylig, der produsent David Rutter forklarte om forbedringene og endringene i årets spill:

Disse endringene faller innenfor fem kategorier:

First Touch Control:
Ballkontrollen skal bli mer realistisk, og tøffe pasninger vil være vanskeligere å få kontroll på avhengig av de tekniske ferdighetene til spilleren som mottar ballen. Du som spiller må også plassere deg riktig i forhold til ballen for å gjenvinne kontroll raskt.

Player Impact:
Fysikkmotoren fra FIFA 12 har blitt forbedret, og de pussige animasjonene som av og til slo inn når spillerne kolliderte skal ha blitt fikset. Spillerne vil nå ha flere punkter på kroppen som måler kollisjonene slik at animasjonen blir mer korrekte i forhold til situasjonene.

Complete Dribble:
Det vil ikke lenger være mulig å utføre driblinger kun ved å endre løpsretningen til ballføreren. I FIFA 13 blir man nødt til å bruke driblesystemet.

Tactical Free-Kicks:
Et nytt system for dødballer er på plass, og muligheten for indirekte frispark har blitt lagt til. Til gjengjeld kan motstanderne nå velge å ha flere spillere i muren, og én av dem kan sendes ut for å blokkere skuddet.

Attacking AI:
EA skal ha jobber mye med den kunstige intelligensen til offensive spillere, og datastyrte spillere vil nå velge mer realistiske, kurvede løp og stikkere. Samtidig vil forsvarspillerne være mer oppmerksomme på offsidelinjen.

Ved siden av disse fem hovedpunktene har naturligvis grafikken fått en ansiktsløftning, og EA ser for seg ytterligere forbedringer innenfor alt fra pasning- og skuddsystemet til keeper- og publikumsanimasjoner. De lover også bedre dommere.

Ta en titt på de første skjermbildene fra spillet:

FIFA 13FIFA 13
FIFA 13FIFA 13
FIFA 13FIFA 13

Relaterte tekster

FIFA 13Score

FIFA 13

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

EA Canada lovet oss en mer finpusset fotballopplevelse med FIFA 13. Holder de ord? Redaktøren er klar med dommen...

7
FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

FIFA 13 nærmer seg 15 millioner

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

At fotball er en populær sport blant gamere er en kjensgjerning og da EA la frem regnskapstallene for forrige kvartal i går, kunne de vise til rekordsterke tall for den...



Loading next content