Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

- Ingen GTA V før 2013

Ekspertene blir ikke enige

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

At Grand Theft Auto V blir et storspill er de fleste sikre på, men debatten om når spillet skal slippes er ikke så lett å bli klok på.

Tidligere har vi sett rykter som pekte mot en oktoberlansering, men skal vi tro Baird-analytiker Colin Sebastian blir dette neppe noe av.

Under et foredrag i forbindelse med spillkjeden GameStops foreløpig lave årsomsetningen kommenterte nemlig Sebastian at det ikke var noen grunn til bekymring. Han forklarte at resten av året er fylt av storspill som Max Payne 3, Diablo III, Halo 4 og Assassin's Creed III, før Bioshock Infinite og Grand Theft Auto V følger i 2013.

Sebastians spådommer står imidlertid i strid med en rekke andre eksperters forventninger. På bakgrunn av utsettelsen av Bishock Infinite tror nemlig flere at Grand Theft Auto V kan bli sluppet i år likevel.

Da Bishock Infinite fremdeles var planlagt som en høstlansering virket odsene for en GTA V-lansering i 2012 dårligere, ettersom Take-Two Interactive (eierne av både 2K Games og Rockstar) allerede hadde to store lanseringer i Bioshock Infinite og Max Payne 3.

Hverken Rockstar, 2K Games eller Take-Two har for vane å kommentere rykter, så vi blir nok pent nødt til å vente og se. Hva håper/tror dere?

Kilde: MCV.

Grand Theft Auto V
Foreløpig er den forseggjorte annonseringstraileren det eneste vi har sett fra Grand Theft Auto V.

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content