Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Startproblemer for Diablo III

Stor pågang kvalte Blizzards servere

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går natt ble som kjent Diablo III endelig sluppet, og på tross av omfattende betatesting i forkant klarte ikke serverne til Blizzard å takle den enorme pågangen.

En stort antall spillere hadde problemer med å logge seg på systemet, og mange skal ha blitt møtt med den heller diffuse feilmeldingen "Error 37".

Blizzard selv har meldt at deres systemer har vært under maksbelastning siden lanseringen midnatt natt til i dag, og at hele Battle.net skal ha vært nede en kort periode:

- Grunnet svært høy trafikk kan innlogging og oppretting av nye spillfigurer være tregere enn normal. Vennligst prøv på nytt senere dersom du ikke er i stand til å logge deg på eller opprette nye spillfigurer, kommenterer Blizzard.

I samme anledning har de forklarte at flere servere har blitt satt inn for å dekke etterspørselen, og kapasiteten skal samtidig økes ytterligere i løpet av tiden som kommer.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content