Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Fullførte Diablo III på 12 timer

Mens andre ikke kommer igang

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis innlegget hans på det anerkjente Neogaf-forumet er til å tro, har brukeren kjent som Yoshichan allerede rukket å fullføre det nylanserte storspillet Diablo III.

Spillet ble som kjent låst opp natt til tirsdag, og Yoshichan trengte ikke mer enn 12 timer og 29 minutter på å fullføre historien på normal vanskelighetsgrad.

Kontrasten er samtidig stor til en rekke av de andre spillerne, som fremdeles har problemer med å logge seg på Blizzards systemer.

Enkelte spillere har i tillegg kommet over en særdeles uheldig bug, som ikke bare kaster dem ut av spillet, men også hindrer dem i logge seg inn igjen. Buggen inntreffer dersom man prøver å gjennomføre en byttehandel med en Templar man møter nokså tidlig i historien, nærmere bestemt hvis man velger å bytte bort skjoldet sitt.

Problemet oppstår imidlertid kun hvis man spiller som Demon Hunter-klassen, og kun før man har drept Jondar (takk til Demonickon for presiseringen red.anm.).

Inntil videre anbefaler Blizzard spillerne å unngå situasjonen, mens de jobber med å rette opp feilen. De jobber også på spreng med å utbedre kapasiteten til systemet, slik at alle skal få en optimal Diablo III-opplevelse så fort som mulig.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content