Norsk
Gamereactor
nyheter

Capcom snur på flisa

Revurderer forhåndsinstallert DLC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikler Capcom fått mye kritikk den siste tiden, da det ble klart at fightingspillet Street Fighter X Tekken, samt et par kommende titler, skulle lanseres med låste tilleggspakker ferdig installert på spilldiskene.

Motstanderne mener det er uhørt at de ikke får tilgang til alt innholdet som ligger på spilldiskene de tross alt har kjøpt, mens Capcom har forsvart praksisen ved å påpeke at forskjellen mellom deres løsning og tradisjonelle nedlastbare utvidelser i praksis er minimal.

Nå har imidlertid selskapet snudd på flisa og begynt å se etter alternative løsninger:

- Vi ønsker å understreke at vi hører på alle tilbakemeldinger og kommentarer, og vi revurderer nå vår løsning for distribuering og levering av ekstrainnhold til spillene våre, forklarer Capcom-nestleder Christian Svensson.

Svensson påpeker imidlertid at enkelte titler som rollespillet Dragon's Dogma er så nære sine lanseringer at en endring av DLC-løsningen ikke vil være gjennomførbart for disse spilltitlene.

Så sent som i starten av april tok for øvrig Epic Games-frontfigur Cliff Bleszinski til orde i saken, da han påstod at forhåndsinstallerte utvidelser var en nødvendighet for Capcom. Nødvendighet er tydeligvis et veldig flytende begrep i spillbransjen.

Kilde: MCV.

Capcom snur på flisa
Det ambisiøse rollespillet Dragon's Dogma slippes den 25. mai.


Loading next content