Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Blizzard ber om unnskyldning

Innrømmer dårlige forberedelser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lanseringen av det etterlengtede Diablo III har som kjent vært alt annet enn silkemyk, og svært mange spillere har opplevd innloggingsproblemer og andre feilmeldinger.

Problemene har heldigvis ikke gått hus forbi på utvikler Blizzards kontorer, og teknikerne har jobbet på spreng for å stabilisere systemet. I går, 17. mai, offentliggjorde de i tillegg en formell unnskylding for situasjonen:

- Til tross for omfattende tiltak strakk ikke forberedelsene til lanseringen seg langt nok. [...] Vi setter stor pris på all støtte vi har mottatt, og vi ønsker å be om unnskyldning for alle problemene mange møtte den første dagen, skriver Blizzard i brevet.

Som følge av problemene har Blizzard bestemt seg for utsette lanseringen av spillets omdiskuterte auksjonshus, som vil la folk kjøpe spillutstyr og andre varer for ekte penger.

Auksjonshuset skulle egentlig lanseres den 22. mai, men Blizzard ønsker ikke å lansere tilbudet før de er sikre på at systemet kjører optimalt. Den nye datoen vil bli offentliggjort straks den er fastsatt.

Ifølge brevet skal systemet nå kjøre relativt stabilt. Du kan lese unnskyldningen i sin helhet på Battle.net.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content