Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Nettrollespill for én spiller

Elder Scrolls Online handler om deg!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det høres litt pussig ut, men den kommende storsatsningen The Elder Scrolls Online blir et nettrollespill som i stor grad er beregnet for én spiller:

- En egen del av spillet vil være hundre prosent for én spiller. Det er her hovedhistorien vil utfolde seg, og hele verdenen vil fokusere på deg. Det er du som er helten. Alt du gjør, gjør du alene og omverdenen vil reagere deretter, forklarer spillregissør Matt Firor i et intervju med Game Informer.

Årsaken til avgjørelsen skal være å sørge for at spilleren selv er hovedpersonen i sin egen historie, et konsept han mener er vesentlig i Elder Scrolls-serien:

- Det siste man ønsker å se under den avsluttende kampen, mens Mehrunes-dragen stamper seg gjennom The Imperial City, er 15 andre karer som også vil ta ham, fordi de holder på med samme quest, avslutter Firor.

Hvordan dette skal fungere i praksis vet bare folkene hos Bethesda og Zenimax Online Studios, men vi må altså belage oss på å takle spillets største utfordringer i ensom majestet. Enten vi vil eller ikke.

Å få sjansen til å utføre de største bragdene på egenhånd er utvilsomt noe mange MMO-spillere ønsker seg. Samtidig kan man spørre seg om hva vitsen er med et MMO-spill der man er alene hele tiden. Hva tenker dere? Best of both worlds, eller meningsløst?

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...



Loading next content