Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

Max Payne 3 på fire DVDer

PC-versjonen blir særdeles fyldig

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konsollversjonen av Max Payne 3 ble lansert forrige fredag, og Xbox 360-utgaven bestod ikke uventet av to DVDer. Når PC-versjonen slippes den 1. juni vil dette antallet trolig ha fordoblet seg.

Det skriver britiske MCV som har fått informasjonen fra den indiske importøren E-Xpress Interactive. E-Xpress skal ha bekreftet at PC-versjonen vil ha fire disker, og at den er i rute for lanseringen den 1. juni.

Rapportene om fire disker stemmer godt overrens med de særdeles strenge systemkravene vi har sett tidligere, som blant annet inneholdt et krav om 35GB ledig lagringsplass.

Rockstar har hele tiden sagt at de skulle gjøre seg flid med PC-versjonen av Max' tredje eventyr, med høyoppløste teksturer og avanserte Directx 11-effekter i hopetall. Med fire disker fylt til randen med innhold kan det se ut som PC-fansen skal få det de har blitt lovet, selv om installeringen trolig vil ta sin tid.

Les også: Vår anmeldelse av Max Payne 3

Max Payne 3
Skallet, fyllesjuk og fly forbanna. Best å skygge banen.

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....



Loading next content