Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us

Ferske bilder fra The Last of Us

Vist frem under nattens Sony-konferanse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange vil si at Sony sparte det beste til slutten av deres E3-konferansen. For å runde av showet viste de nemlig en live gjennomspilling av det særdeles lovende actionspillet The Last of Us fra Uncharted-utvikleren Naughty Dog.

I dette postapokalyptiske eventyret blir vi kjent med hovedperson Joel, som har selskap av ungjenta Ellie. Sammen må de takle ulike farer i en verden der naturen er iferd med å sluke samfunnet som engang blomstret.

Den høye produksjonsverdien vi kjenner fra Uncharted-serien ser ikke ut til å ha blitt noe mindre med årene, og Naughty Dog imponerer med det visuelle. Gamplaymessig bærer spillet enkelte likheter med Uncharted, men ikke på bekostning av spillets unike identitet:

HQ
The Last of Us
The Last of UsThe Last of Us
The Last of UsThe Last of UsThe Last of Us
The Last of UsThe Last of UsThe Last of Us

Relaterte tekster

5
The Last of Us RemasteredScore

The Last of Us Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Årets spill 2013 på Gamereactor har fått en real ansiktsløftning til glede for alle Playstation 4-eiere. Vi har satt karakter på The Last of Us Remastered...

The Last of Us: Left BehindScore

The Last of Us: Left Behind

ANMELDELSE. Skrevet av Tor Erik Dahl

Naughty Dog følger opp fjorårets beste spill med en utvidelse som får sjefredaktøren til å rakne i sømmene. Her er anmeldelsen av fantastiske Left Behind...



Loading next content