Norsk
Gamereactor
nyheter
God of War: Ascension

Kratos er tilbake!

GoW: Ascension vist frem på E3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Flerspillerdelen i det kommende God of War: Ascension ble vist frem i forkant av E3, og under nattens Sony-konferanse var det duket for en gjennomspilling av enspillerkampanjen.

Kratos er minst like sinna som før, og de mytologiske vesenene som er dumme til å utfordre ham blir tatt av dage på brutalt og blodig vis. Samtidig ser Kratos ut til å ha skaffet seg en ny egenskap, som lar han stanse og spole tilbake tiden dersom det skulle være nødvendig. Dette se imidlertid ikke ut til å være en egenskap spilleren kan kontrollere fritt, men heller noe som dukker bestemte steder på brettet.

God of War: Ascension slippes den 12. mars, som alltid eksklusivt til Playstation 3. Sjekk ut bildene da vel:

God of War: Ascension
God of War: AscensionGod of War: Ascension

Relaterte tekster

God of War: AscensionScore

God of War: Ascension

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Kratos fortsetter sin nådeløse slakt av mytologiske skapninger i denne forgjengeren, men er dette virkelig den illsinte spartanerens oppstigning?

8
Kostet nye God of War 300 millioner?

Kostet nye God of War 300 millioner?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Salget av det nye God of War: Ascension går dårligere enn forventet. Det er dårlige nyheter for Sony, som angivelig brukte rundt 50 millioner dollar på utviklingen.

6
Lad opp til God of War: Ascension

Lad opp til God of War: Ascension

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Kratos viser flere følelser enn før i det kommende God of War: Ascension. I denne traileren får vi ett inblikk i fortidens hans, og bakgrunnen for raseriet.



Loading next content