Norsk
Gamereactor
nyheter
Battlefield 3

- Steam er som Call of Duty

Mens Origin er som Battlefield 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om krigen mellom Electronic Arts' Battlefield 3 og Activisions Call of Duty: Modern Warfare 3 i store trekk er over, foregår det fremdeles en slags krig mellom EAs Origin-tjeneste og den etablerte Steam-tjenesten til Valve.

Ifølge Origin-sjef David DeMartini hos EA kan partene i denne krigen lett sammenlignes med duellen mellom nevnte krigsspill.

- Battlefield 3 er ikke Call of Duty. Battlefield 3 er råbra. Det er et skytespill, men det er et bra skytespill med sin egen identitet. Jeg vil at Origin skal bli det samme, forklarer DeMartini.

- Det betyr ikke at jeg synes Call of Duty er dårlig, og jeg vil ikke at Steam skal bli dårlig heller. De er en av partnerne våre, og de gjør mange ting bra. Det jeg ønsker er at Origin skal differensiere seg og bli en enda bedre tjeneste, selv om den gjør mye av det samme som Steam, utdyper DeMartini.

DeMartini er for øvrig enig i at Steam per idag er en bedre tjeneste enn Origin, men han tror dette først og fremst er et resultat av tid:

- Det tok åtte år å nå dagens Steam-tilbud. Vi kommer ikke til å bruke åtte år. Vi kommer til å nå det samme nivået og strekke oss enda lenger, avslutter DeMartini.

Kilde: Gamasutra.

Hva tenker dere? Kommer Origin til å overgå Steam med tiden, eller er Valve uslåelige på digitalfronten?

Battlefield 3

Relaterte tekster

Battlefield 3Score

Battlefield 3

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Dice lever opp til forventningene og gir oss den råeste krigssimulatoren noensinne. Morten har tatt pulsen på slagmarken...

8
Battlefield 3 gratis via Origin

Battlefield 3 gratis via Origin

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

For noen måneder siden startet EA en ordning der de deler ut klassiske spill gratis til alle Origin-brukere i en periode. De har allerede gitt bort både Dead Space og det...

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

PS Plus-kunder får Battlefield 3 gratis

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dag la Sony ut listen med spill som vil være gratis i juli for alle med Playstation Plus-abonnement. Sammen med spill som Saints Row: The Third og Payday: The Heist...



Loading next content