Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Inquisition

Dragon Age III underveis?

Manusforfatter kan ha avslørt spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan se ut som manusforfatter Jennifer Helper hos Bioware har kommet til skade for å røpe en aldri så liten bombe.

Under et intervju publisert på Biowares nettsider forklarer hun nemlig at rollespillet hun har jobbet med den siste tiden har forlatt planleggingsfasen, og at selve utviklingen dermed har startet.

Glippen (eller var det egentlig en glipp?) kom da Helper ble spurt om sine daglige plikter hos Bioware:

- For øyeblikket er vi på slutten av planleggingsfasen samtidig som selve utviklingen er iferd med å starte. Jeg hopper derfor frem og tilbake mellom arbeidet med nye historietrekk og den konkrete dialogen til de delene av plottet som allerede er ferdigskrevet, forklarer Helper.

Helper har hjulpet til med nettrollespillet Star Wars: The Old Republic, og det kan naturligvis tenkes at dette kun dreier seg om en utvidelse til dette spillet. Når det er sagt har Dragon Age-serien hele tiden vært Helpers største felt for Bioware, og tankene trekkes derfor raskt mot et Dragon Age III.

Dragon Age: Inquisition

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Inquisition: TrespasserScore

Dragon Age: Inquisition: Trespasser

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Bioware runder av et mektig spill med en intens og innholdsrik tilleggspakke, men hva skal vi ta oss til nå som Dragon Age: Inquisition trolig er ved veis ende?

1
Dragon Age-skaper forlater Bioware

Dragon Age-skaper forlater Bioware

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Det har vært en del uro i Bioware sine rekker den siste tiden. Mass Effect: Andromeda gjorde det ikke så bra som håpet verken kritiker- eller salgsmessig, noe som etter...



Loading next content