Norsk
Gamereactor
nyheter
Max Payne 3

Rockstar hater hackere

Innfører digital skammekrok

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

PC-versjonen av Max Payne 3 har bare vært ute et par uker, men allerede har hacking og juks blitt et problem. Det vil ikke utvikler Rockstar ha noe av, og de er bestemte på å kjøre en beinhard linje mot alle juksepaver.

I den sammenheng har de lansert en ordning som best beskrives som en slags digital skammekrok.

Dersom du kan bevise at en spiller har urent mel i posen trenger du nemlig bare å sende en mail [email protected]. Hvis Rockstar er enig med deg blir den aktuelle spilleren lagt til den såkalte "Cheaters Pool"-gruppen.

Medlemmene av denne særdeles lite prestisjefylte gruppen kan fortsette å spille som før, men de vil kun få anledning til å spille mot andre hackere online.

Hvis spillerne oppfører seg eksemplarisk kan de få en ny sjanse i det ordentlige spillet, men dersom de havner i Cheaters Pool for andre gang blir oppholdene permanente.

Rockstar presiserer dog at "camping" og andre feige strategier ikke ansees som juks. Kun de som hacker eller misbruker spillet vil bli straffet gjennom ordningen.

Kilde: Rockstar-bloggen.

Max Payne 3

Relaterte tekster

Max Payne 3Score

Max Payne 3

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Etter ni lange år er Max Payne tilbake i et mørkt og brutalt gjensyn. Har Rockstar forvaltet Remedys noir-arv med verdighet?

2
Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

Max Payne 3 slippes til Mac i morgen

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det har gått et drøyt år siden Max Payne 3 ble sluppet til PC, Playstation 3 og Xbox 360. Nå har Rockstar bestemt seg for å slippe actionspillet til Mac-brukere 20. juni....



Loading next content