Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Auksjonshuset åpner på fredag

Betal med ekte penger i Diablo III

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på den enorme inflasjonen som allerede har rammet auksjonshuset i Diablo III, bør folk være forsiktige med å åpne lommeboka for ofte. Ikke desto mindre skal real-money-utgaven av auksjonshuset åpnes førstkommende fredag.

Dette betyr altså at spillerne vil få anledning til å bruke ekte valuta for å skaffe seg diverse snadder innad i spillet. Real-money-auksjonshuset har vært et omdiskutert tema siden lenge før lanseringen av Diablo III, og tilbudet skulle opprinnelig ha vært på plass helt fra starten av.

Av hensyn til sikkerheten, først og fremst med tanke på de tekniske problemene Blizzard opplevde under lanseringen, valgte imidlertid utviklerne å utsette auksjonshuset.

Om prisene vil skyte i været også når valutaen er ekte penger, gjenstår å se. Hvor mye er du villig til å betale for unikt utstyr i det kritikerroste spillet?

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content