Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Thatgamecompany på egne ben

Journey-skaperne har blitt uavhengige

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med lanseringen av det fantastiske Journey oppfylte utvikler Thatgamecompany sin trespillskontrakt (Flow, Flower og Journey) med Sony.

For å utvide horisonten bestemte ledelsen seg for å sikte mot økonomisk uavhengighet, slik at de kunne utvikle og lansere nye spill etter fri vilje. Nå har de samlet inn nok penger til å realisere denne drømmen:

- I dag kan jeg med glede annonsere at Thatgamecompany har samlet inn nok midler til å kunne slippe spillene våre uavhengig, skriver studiosjef Jenova Chen på selskapets bloggsider.

Totalt skal Thatgamecompany sitte på omkring 5,5 millioner dollar (ca. 36,5 millioner kroner) i kapital. Dette er nok til å satse på lanseringer til flere plattformer:

- Dette gjør oss i stand til å slippe spillene våre på flere plattformer samtidig som vi kan være sikre på kvaliteten både gjennom utviklings- og lanseringsfasen, avslutter Chen.

Når det gjelder det neste spillet vil ikke Thatgamecompany røpe planene helt enda, men de har for vane å annonsere prosjektene sin tidlig i utviklingen.

Vi venter utålmodig på flere eventyr fra den kreative utvikleren, gjør du?

Journey
Journey ble hyllet av en sjeldent unison verdenspressen.

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

0
Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

0
Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...



Loading next content