Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Old Republic

Blir The Old Republic free-to-play?

Bioware vurderer mulighetene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for godkjent suksess ble ikke The Old Republic WoW-konkurrenten utvikler Bioware hadde håpet på. Dette er trolig grunnen til at selskapet nå vurderer en overgang til free-to-play fo nettrollespillet.

Når det er sagt er det endel forhold å ta hensyn til før en avgjørelse kan bli fattet:

- Jeg tror det handler om mer enn bare free-to-play-modellens kjerne. [...] Hvis alle de andre free-to-play-spillene hadde vært dårlige ville det ikke vært noe å snakke om, men det finnes mange gode spill der ute, og enda flere er på vei. Konkurransen fra disse spillene har naturligvis en innflytelse på planleggingen vår, forklarer hoveddesigner Emmanuel Lusinchi.

- MMO-markedet er meget dynamisk. Da blir også vi nødt til å være dynamiske. Med mindre folk er tilfreds med det de allerede har, vil de konstant kreve oppdateringer. Nye spillmoduser og nye situasjoner. Vi kikker derfor på free-to-play, men jeg kan ikke gå i detaljer helt enda. Det eneste som er sikkert, er at vi må være fleksible og tilpasse oss, fortsetter Lusinchi.

På E3-messen avslørte Bioware at The Old Republic vil være gratis frem til level 15 fra og med neste måned. Er en fullstendig overgang til free-to-play-modellen er akkurat det spillet trenger?

Kilde: Videogamer.

Star Wars: The Old Republic

Relaterte tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström - GR SE

Gamereactors egen ekspert på nettrollespill har tilbragt hver våkne time den siste uken i Biowares storsatsing. Kan Star Wars: The Old Republic ta tronen fra World of Warcraft?



Loading next content