Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead Space 3

- Vi hører på hva tilhengerne sier

EA vil ikke skuffe fansen med Dead Space 3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dead Space-tilhengerne har ventet lenge på nytt om Isaacs tredje romeventyr Dead Space 3, og fikk servert flere nyheter under årets E3-messe. Flertallet reagerte imidlertid negativt på seriens økte actionfokus, og bekymret seg over Isaacs nyvunne bevegelsesfrihet og coversystemet.

I et intervju med nettsiden CVG understreker EA at de ikke vil forarge fansen over seriens nye retning, men snarere forbedre Isaacs tredje romeventyr.

- Vi har lagt til co-op og ført kampen til planeten fremfor å fokusere på romomgivelsene. Vi prøver å pushe oss og gjøre noe helt nytt i forhold til miljøene og samarbeidsmodusen, og har absolutt ingen intensjoner om å forarge fansen ved å gjøre spillet mindre skrekkorientert. Vi er veldig bevisste på det - vi hører på hva fansen sier, forklarte EAs Frank Gibeau.

Videre presiserte han at det vil være umulig å lage et Dead Space-spill uten å fokusere på skrekkelementene, ettersom serien er et skrekkspill i bunnen.

Dead Space 3

Relaterte tekster

Dead Space 3Score

Dead Space 3

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Ja, det blir bare mer og mer action i Dead Space-serien, men vår anmelder har likevel latt seg imponere...

4
Dead Space er ikke erklært død

Dead Space er ikke erklært død

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det nyeste spillet i EAs romskrekkserie, Dead Space 3, solgte ikke like mange eksemplarer som utgiveren hadde håpet. Nå arbeider utvikler Visceral Games på Battlefield:...



Loading next content