Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Skeptiske til Wii U

Take-Two er avventende

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utgiver Take-Two, mest kjent for de kritikerroste Rockstar-spillene, er skeptiske til den kommende Wii U-konsollen til Nintendo:

- Vi har ikke annonsert noe enda. Jeg er skeptisk, forklarer Take-Two-sjef Strauss Zelnick.

For å utdype presiserer han at selskapets årlig sports- og familiespill vil bli sluppet til Wii U, mens actionspillene muligens uteblir. Disse spillene sparer selskapet heller til de neste konsollene fra Microsoft og Sony, konsoller Zelnick har et langt mer entusiastisk i forhold til:

- For et selskap som vårt byr nye konsoller på flotte muligheter. Slike lanseringer skiller vinnerne fra taperne, og vi akter så absolutt å være en av vinnerne, forklarer Zelnick.

Når det er sagt bør vi ikke forvente årlige utgivelser i Take-Twos actionserier, selv når den neste konsollgenerasjonen er over oss:

- Utover sportsspillene satser vi ikke på årlige utgivelser. Jeg tror man risikerer å slite ut kundene med en slik praksis, til og med hvis produktene holder veldig høy kvalitet. Noen av konkurrentene våre har prøvd denne ordningen, og etter en periode med voldsom fortjeneste dør serien. Vi ønsker heller å bygge opp mer vedvarende serier, avslutter Zelnick.

Kilde: Gamasutra.

Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content