Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Journey-samlerpakke bekreftet

Inkluderer Flow og Flower på fysisk disk

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En samlerutgave med PSN-spillene Flow, Flower og Journey, altså de tre spillene til det kreative spillstudioet Thatgamecompany, er på vei til Playstation 3. Det kommer frem av en Twitter-melding fra selskapet selv:

- Ja, samlerpakken Journey Collector's Edition er ekte, og den inkluderer Flow og Flower. Noe mer kan vi ikke si enda, skriver Thatgamecompany.

Alle de tre spillene har blitt møtt med gode kritikker, og særlig sistnevnte har høstet inn jubel og toppkarakterer. Spillene var del av en kontrakt mellom Sony og Thatgamecompany, og vi antar derfor at også Journey Collector's Edition blir en Playstation 3-eksklusiv tittel, men da altså i fysisk utgave. Frem til nå har spillene kun vært tilgjengelig digitalt via Playstation Network.

Les også:
Thatgamecompany på egne ben
Vår anmeldelse av Journey

Journey
Journey (2012)
JourneyJourney
Flow (2007) og Flower (2009)

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

0
Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

0
Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...



Loading next content