Norsk
Gamereactor
nyheter
Tomb Raider

Møt stemmen bak nye Lara Croft

Camilla Luddington har tatt på seg jobben

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix og Crystal Dynamics har nå avslørt skuespilleren som står bak stemmen til Lara Croft i det kommende Tomb Raider-spillet.

Dersom du følger TV-serier som Californication eller True Blood kan navnet fort virke kjent, utviklerne har nemlig hyret inn ingen ringere enn Camilla Luddington for å fylle rollen som en av spillverdenens mest ikoniske figurer:

- Dette har vært en av de aller viktigste tingene for oss å få til skikkelig. Det nye Tomb Raider-spillet er veldig annerledes enn de foregående, og vi stiller derfor langt større krav til stemmen og utførelsen fra skuespillerne. Vi ønsker å føre serien over i en ny retning, forklarer Crystal Dynamics-sjef Darrell Gallagher.

Luddington vil uansett være med når utviklerne besøker arrangementer som Nerd HQ og Comic-Con, slik at fansen skal få sjansen til å treffe henne.

Deler av fansen har reagert på stemmeskuespillet som ble vist frem under årets E3-demonstrasjon, da stønningen fra unge frøken Lara ble oppfattet som nærmest seksuell i manges ører. Hvorvidt Crystal Dynamics velger å fortsette denne trenden eller ei, får vi svaret på når spillet slippes den 5. mars neste år.

Tomb Raider

Relaterte tekster

Tomb Raider: Definitive EditionScore

Tomb Raider: Definitive Edition

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Unge Lara Croft er tilbake i oppusset versjon til de nye konsollene. Kun grafikken er ny, men dette er likevel det beste PS4-spillet per dags dato.

Tomb RaiderScore

Tomb Raider

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Crystal Dynamics har skrudd tilbake klokken for Lara Croft, og startet hele Tomb Raider-serien på nytt. Vi har satt karakter...

3
Tomb Raider setter ny salgsrekord

Tomb Raider setter ny salgsrekord

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Utgiver Square Enix er veldig stolte over å kunne annonsere at gjenopplivingen av Tomb Raider-serien nå har solgt over 8,5 millioner eksemplarer siden spillet ble lansert...

0
GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

GRTV sammenligner Tomb Raider-versjonene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi har spilt Tomb Raider: Definitive Edition til både Playstation 4 og Xbox One side om side. Vi fant også frem fjorårets Playstation 3-utgave for å se hvordan det...



Loading next content