Norsk
Gamereactor
nyheter
Journey

Ingen Journey-samling i Europa

Fansen starter underskriftskampanje

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige fredag kom det frem at utvikler Thatgamecompany skulle slippe en samlerpakke med deres tre PSN-spill Flow, Flower og Journey i fysisk format.

Hvis du ble giret over denne nyheten blir vi dessverre nødt til å skuffe deg, Journey Collector's Edition vil nemlig aldri nå Europa.

Det skriver Thatgamecompany på Twitter:

- Vi skulle gjerne ønske at europeerne kunne fått den, men det er ingenting vi kan gjøre. Det eneste dere kan gjøre er å legge press på Playstations Europa-avdeling, oppfordrer utvikleren.

Nyheten ble møtt med fortvilelse blant den europeiske fanen, men i stedet for å bli stående med skjegget i postkassen har de tatt saken i egne hender. En underskriftskampanje som tar sikte på en europeisk lansering har nemlig allerede blitt satt igang.

Årsaken til Sonys avgjørelse om å holde igjen den europeiske versjonen, skal primært være trøblete lovgiving kombinert med høye utgifter til innpakking og oversettelser.

Journey
Det majestetiske eventyrspillet Journey er et av årets beste spill så langt. Les anmeldelsen.

Relaterte tekster

JourneyScore

Journey

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den perfekte kombinasjonen av kunst, interaksjon og underholdning er funnet, årets hittil beste skjermopplevelse heter Journey.

0
Tiårets spill: Journey

Tiårets spill: Journey

ARTIKKEL. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Vi fortsetter vår artikkelserie om de beste spillene fra forrige tiår. Denne gangen tar Ingar oss med på en reise gjennom Journey.

0
Journey-musikken slippes på vinyl

Journey-musikken slippes på vinyl

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før noen tenker at musikken til bandet Journey allerede finnes på vinyl, så kan vi legge den ballen død ved å presisere at det er snakk om Thatgamecompanys glimrende...



Loading next content