Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Nuketown gjør comeback

Spill Nuketown 2025 i Black Ops 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Husker du Nuketown-kartet fra Call of Duty: Black Ops? Nå kan det se ut som det klassiske kartet også blir å se i oppfølgeren Call of Duty: Black Ops 2.

Det skriver den britiske avdelingen av spillsiden Ign, som har blitt tilsendt et bilde av en reklameplakat for nettopp Black Ops 2.

På plakaten står det at eierne av Black Ops 2 Limited Edition Pack vil motta kartet Nuketown 2025, en nyversjon av det de kaller seriens mest populære kart. Det kommer også frem av plakaten at dette trolig er en pakke forhåndsbestillere får med på kjøpet.

På E3-messen forklarte Treyarch at utvidelser og tillegspakker til Call of Duty: Black Ops 2 vil bli sluppet tidligere på Xbox 360 (som før), men det er uklart om dette også gjelder bonuser ved forhåndsbestilling.

Det originale Nuketown-kartet utspilte seg for øvrig i et amerikansk atomprøvesprengningsområde, som var utformet som en koselig forstad i 50-tallsstil. Hvordan 2025-versjonen vil skille seg ut fra originalkartet gjenstår å se, men mange rutinerte Black Ops-spillere vil utvilsomt juble over nyheten.

Call of Duty: Black Ops 2

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content