Norsk
Gamereactor
nyheter
Fez

Fez-skaperen med to nye spill

Phil Fish ønsker å fortsette suksessen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Livet smiler til Phil Fish om dagen. Først gjorde han stor suksess med Xbox Live Arcade-hitten Fez og siden dukket han opp som en av stjernene i Indie Game: The Movie. Nå har han i tillegg startet utviklingen av ikke bare ett, men to nye spill.

Det kom frem under Gamelab 2012-konferansen i Barcelona på fredag, der Fish var en av talerne. Begge spillene er under utvikling i samarbeid med venner, og begge prosjektene skal ha vært igang en god stund allerede:

- Jeg startet arbeidet med de to spillene samtidig som jeg jobbet med utviklingen av Fez, men jeg måtte hoppe av en stund for å fokusere på å ferdigstille Fez, forklarte Fish.

Noen ytterligere detaljer om spillene ville ikke Fish røpe, men han gjorde klart at han som regel blir veldig investert i prosjektene han satser på. Dette var også grunnen til at han ville fokusere på ett spill om gangen:

-Det er vanskelig å bestemme seg for hvilket spill du skal dedikere deg til. Det kan fort bli noe som preger livet ditt i flere år, avslutter Fish.

Etter suksessen med Fez er vi spente på hva Fish og vennene hans har kokt sammen, og vi skal naturligvis holde øyne og ører åpne for flere detaljer.

Fez

Relaterte tekster

3
FezScore

Fez

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Retroflørt og oppfinnsom hjernevrider i ett. Daniel har satt karakter på det høyt etterlengtede og nedlastbare spillet Fez...

0
Fez skal slippes til mobil

Fez skal slippes til mobil

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Phil Fish var mannen bak det herlige puzzlespillet Fez som ble sluppet til konsoller og PC i 2012, men suksessen til tross valgte han å droppe utviklingen av en...

0
GR Live spiller Fez på Playstation 4

GR Live spiller Fez på Playstation 4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I dagens sending av Gamereactor Live skal vi sette oss ned med den nylig sluppede Playstation 4-versjonen av indiesuksessen Fez. Vil du finne ut hvorfor Fez fikk så mye...

1
Fez kommer nå til Sonys konsoller

Fez kommer nå til Sonys konsoller

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det sjarmerende Fez har lenge vært tilgjengelig på PC og Xbox 360, mens Sonys konsoller har vært pent nødt til å finne seg i at spillet ikke har blitt lansert til noen av...



Loading next content