Norsk
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

To nye bilder fra GTA V

- Vi er ikke stille for å være kjipe

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De færreste spill vekker oppsikt med noe så lite som to enslige skjermbilder, men når det gjelder Grand Theft Auto V skal det ikke mer til.

Siden offentliggjøringen av spillets første og foreløpig eneste trailer i november i fjor, har vi nemlig hørt fint lite fra utvikler Rockstar. Dette til tross for enorm interesse fra utålmodige fans.

I går var det imidlertid slutt på tørken, da spillet ble tatt opp i en spørsmål-og-svar-artikkel på Rockstars nettsider:

- Vi har ofte lange mellomrom mellom hver gang vi presenterer innhold fra kommende spill, og dette kommer vi til å fortsette med. Vi forstår at det er frustrerende, men vi gjør ikke dette for å være kjipe. [...] Vi gjør det fordi vi vil være sikre på at vi offentliggjør 100% korrekt informasjon, og fordi vi vil beholde mesteparten av overraskelsene til selve gjennomspillingen, skriver Rockstar.

Når spillet kommer er fortsatt en godt bevart hemmelighet, og det kan virke som ventetiden vil vare en god stund til:

- Vi har ikke hatt anledning til å vise noe mer utover traileren foreløpig, og slik kommer det til å være en stund til, avslutter Rockstar.

I mellomtiden blir vi pent nødt til å nøye oss med bildene:

Grand Theft Auto V
Grand Theft Auto V

Relaterte tekster

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Lee West

Los Santos har aldri sett så bra ut eller fungert så godt som det gjør nå. Vår danske redaktør tok en ny runde i GTA V, og denne gangen er han overbevist...

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

ANMELDELSE. Skrevet av Rasmus Lund-Hansen

GTA V føles som et next gen-spill, og det hadde vært fantastisk hvis alle verdens utviklere kunne det Rockstar kan. Vi har testet denne generasjonens høydepunkt...



Loading next content