Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken Tag Tournament 2

Bestillingsbonus: 100 badedrakter

Tekken Tag-utviklerne vet hva fansen vil ha

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kvinnelige figurer i fightingspill er ikke akkurat kjent for deres brennende engasjement innenfor feminisme og likestilling, og antrekkene i det kommende Tekken Tag Tournament 2 ser ikke ut til å avvike fra standardformelen.

Hvis denne kroppsfikseringen ikke plager deg er en forhåndsbestilling av nettopp Tekken Tag Tournament 2 noe å vurdere. Alle som forhåndsbestiller spillet vil nemlig motta utvidelsespakken Big Bikini Bundle - en pakke der hverken navnet eller innholdet overlater allverden til fantasien.

Nå skal det nevnes at ikke bare de kvinnelige figurene er inkludert i pakken. Blant de 100 badedraktene som er med finner vi nemlig også en del drakter som er beregnet på de mannlige hissigproppene.

I alle tilfellet ligger forholdene til rette for noen komiske lettkledde oppgjør, når spillet slippes til Playstation 3 og Xbox 360 den 14. september:

HQ

Relaterte tekster

6
Tekken Tag Tournament 2Score

Tekken Tag Tournament 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki - GR SE

Namcos nyeste kapittel i Tekken Tag-serien er klart med knallharde slag og endeløse kombinasjonsangrep. Gjør deg klar for hissig stemning i stua...

Er du Norges beste i Tekken?

Er du Norges beste i Tekken?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Anser du deg selv som en uslåelig fighter? Har du lyst til å vinne en tur til europamesterskapet i Paris? Da bør du sjekke ut vår store Tekken Tag 2-turnering...



Loading next content