Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Black Ops 2

Activision krevde vanlig kontroller

Ellers ble det ingen Call of Duty på Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis vi skal tro Michael Pachter, spillbransjens mest profilerte analytiker, fortjener eksterne aktører som Activision mye av æren for Nintendos avgjørelse om utvikle en tradisjonell Wii U-håndkontroller, altså Pro-kontrolleren, ved siden av Gamepad-kontrolleren med touchskjerm.

Da Nintendo undersøkte muligheten for å slippe Call of Duty til deres kommende konsoll var nemlig meldingen krystallklar:

- Activision sa aldri noe direkte til meg, men jeg vet at beskjeden var klar i forhold til store spill som Call of Duty. De sa, "Nei, vi slipper ikke spillet til Wii U med mindre dere gir oss en tradisjonell håndkontroller". Derfor gjorde de nettopp dette, forklarer Pachter.

Pachter har for øvrig vært skeptisk til Wii U helt siden annonseringen, men så skal det også nevnes at han hadde sine tvil til storsuksessen Wii før den ble lansert:

- Det funket, de hadde flaks, men jeg tror ikke de kommer til å være like heldige med Wii U, avslutter Pachter.

Kilde: Edge.

Call of Duty: Black Ops 2
Ved siden av plasseringen av den høyre analog-spaken og ABXY-knappene, er Pro-kontrolleren mistenkelig lik Xbox 360-kontrolleren.

Relaterte tekster

2
Call of Duty saksøkes igjen

Call of Duty saksøkes igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I sommeren 2014 ble Activision saksøkt for å urettmessig ha brukt navnet og utseendet til Manuel Noriega, tidligere diktator av Panama, i Call of Duty: Black Ops 2. Den...

0
12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

12 millioner spiller Black Ops 2 månedlig

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Denne fredagen slippes Call of Duty: Black Ops 3, og interessen for Activisions oppfølger ser ut til å være rimelig stor. Fortsatt spilles nemlig forrige spill i Black...



Loading next content