Norsk
Gamereactor
nyheter
Diablo III

Omkom etter 40 timers spilløkt

Taiwansk 18-åring spilte Diablo til han stupte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Actionrollespillet Diablo III har allerede rukket å bli enormt populært, og særlig i Asia går folk mann av huse over Blizzards nyeste.

Denne enorme interesse har beklageligvis ført med seg en tragedie for taiwanske Chuang (fornavnet er ikke kjent) og hans familie, da 18-åringen omkom søndag 15. juli etter en 40 timer lang Diablo III-økt.

Det skriver en rekke internasjonale aviser og nyhetsbyråer, og saken har også fått oppmerksomhet i de norske mediene.

Chuang skal ha bestilt et privat rom på en internettcafé i byen Tainan, og i dette rommet ble han sittende i 40 timer uten hverken hvile eller mat. Da betjeningen bestemte seg for å se til ham skal han ha reist seg opp for å gå, men etter noen få meter kollapset han. Kort tid senere ble han erklært død på et lokalt sykehus.

Dødsårsaken antas å være akutt svikt i hjerte-kar-systemet som følge av utmattelse. Det er uklart om sykdom eller andre faktorer ved Chuangs helse kan ha hatt betydning for dødsfallet.

Diablo III

Relaterte tekster

Diablo IIIScore

Diablo III

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth dro til helvete og tilbake i anledning konsollanseringen av Diablo III. Har Blizzards mørke eventyr lykkes med konverteringen? Vi har satt karakter...



Loading next content