Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Old Republic

Rich Vogel takker for seg

The Old Republic-sjefen forlater Bioware

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For rundt regnet sju måneder siden lanserte Electronic Arts og Bioware deres ambisiøse nettrollespill Star Wars: The Old Republic, men etter stor interesse innledningsvis har spillertallet sunket de siste månedene.

Om dette er årsaken til avgjørelsen vites ikke, men produsenten bak spillet, rutinerte Rich Vogel, bekreftet på tirsdag at han har forlatt Bioware.

Dette startet en rykteflom om ytterligere oppsigelser hos selskapet, og det kan virke som disse rapportene var delvis riktige:

- Det samme kan sies om alle nettrollespill. Størrelsen og kompetansen til teamet som skal vedlikeholde spillet er ulikt teamet som skal utvikle det. I mai startet vi en redusering av staben hos Bioware Austin. Noen har blitt forflyttet til andre prosjekter hos Bioware Austin og EA Sports Austin, mens andre har forlatt stillingene sine, forklarer Bioware i en pressemelding.

- Staben hos Bioware Austin er for øyeblikket satt sammen slik at vi kan fortsette å levere nytt kvalitetsinnhold til The Old Republic, og vi akter å slippe slik innhold hyppigere enn tidligere. I ukene som kommer vil vi annonsere planene vi har lagt for mer The Old Republic-innhold, utdyper Bioware.

Hvis du er blitt hekta på spillet kan du med andre ord puste lettet ut, Star Wars: The Old Republic har åpenbart kommet for å bli. Hva Rich Vogel skal ta seg til nå er foreløpig uvisst, men med tanke på hans lange fartstid i bransjen finner han sikkert en ny jobb i løpet av kort tid.

Star Wars: The Old Republic

Relaterte tekster

Star Wars: The Old RepublicScore

Star Wars: The Old Republic

ANMELDELSE. Skrevet av Oskar Nyström - GR SE

Gamereactors egen ekspert på nettrollespill har tilbragt hver våkne time den siste uken i Biowares storsatsing. Kan Star Wars: The Old Republic ta tronen fra World of Warcraft?



Loading next content