Norsk
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed III

Ny Assassin's Creed-bok på vei

Forteller historien om Connor

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Interessen rundt Assassin's Creed III er mildt sagt stor, og med tanke på klippene vi har fått se fra spillet så langt er det ikke vanskelig å forstå hvorfor.

Utvikler Ubisoft akter imidlertid ikke å begrense serien til spillenes verden, og en spillefilm er allerede planlagt. Samtidig har flere bøker og noveller basert på Assassin's Creed blitt sluppet gjennom årene, og i går annonserte Ubisoft en ny bok som tar utgangspunkt i Assassin's Creed III.

Denne boken har fått navnet Assassin's Creed: Forsaken, og forfatteren bak verket er Anton Gill, bedre kjent som Oliver Bowden. Lite vites om handlingen i boken, men vi vet i det minste at tidsepoken og hovedpersonen blir den samme som i spillet.

Gill har dessuten skrevet flere Assasin's Creed-bøker tidligere, og han har derfor god oversikt over Ubisofts nøysomme og detaljorienterte serie. Har du sansen for en god historie krydret med historiske hendelser, snikmordere og interessante temaer som religion og eksistensialisme, bør nysgjerrigheten din herved være pirret.

Assassin's Creed III

Relaterte tekster

Assassin's Creed IIIScore

Assassin's Creed III

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Kan Assassin's Creed III revolusjonere Ubisofts etablerte spillserie? Vi har krysset Atlanteren for å finne svaret...



Loading next content